חסיון עו"ד לקוח

  • אפשר עזרה ?
    יולי | 26/07/2020 03:42

    ידיד שלי נעצר והמשפחה שלו לא התערבה בהתחלה, אז הייתי בקשר עם העורך דין שלו,
    ביקשתי שידיד שלי יתקשר אליי, שאבקר אותו , העורך לא התייחס , היה אכפת לו רק שאהיה ערבה ולא יכולתי ... העורך דין שאל את ידיד שלי מי אני ואם לתת לי מידע ..ידיד שלי אישר לעדכן אותי אז העורך דיו , היה מעדכן מתי הדיונים ושאין ערב והוא נישאר במעצר .. אבא שלו התחיל להתערב ולהגיע לדיונים , י שאלתי את העורך דין מה איתו .הוא אמר פתאום , שהוא לא נותן מידע על הלקוח שלו..
    ושידיד שלי ביקש לעדכן את אבא שלו, כי הוא זה שמגיע לדיונים ושאלתי אותו אם ידיד שלי אמר משהו עליי,
    העורך דין אמר שלא .זא שכן עדיין לתת לי מידע , בנוסף לאבא שעוזר בפועל .ם ידיד שלי לא אמר במפורשות , אל תתן גם ליולי מידע אז הייתי מבינה.והעורך דיו הניח לבד שלא לתת לי מידע וחסם אותי.
    .אני דואגת לידיד שלי בסהכ .יש משהו לעשות עם זה ? כי אני דואגת לידיד שלי , לא הבנתי למה העורך דין שלו הניח לבד שלא לתת לי מידע ואיפה זה סותר שאם האבא עכשיו בתמונה אז אין אותי..

    • חסיון עו"ד לקוח
      צבי שמיר, עו"ד | 02/08/2020 14:38

       אסור לעוה"ד לעדכן אותך בענייני לקוחותיו גם אם את קשורה אליהם
      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com