קבלתי דו"ח מהירות שלישי באותו מקום-מה לעשות?

  • הזמנה לנהיגה נכונה- תשלום דוח נוסף ?
    אתי | 25/07/2020 14:09

    קיבלתי זימון לקורס נהיגה נכונה (16 נקודות).2 דוחות מהירות מעל 26 קמ"ש, כל פעם באותה נקודה בכביש. סיוט.

    השבוע קיבלתי דוח זהה נוסף. כלומר במידה ואשלם אותו אני אהיה עם 24 נקודות.

    1. האם במצב כזה כדאי לי לשלם את הדוח ולצבור 24 נקודות?ואז הקורס נהיגה נכונה לא רלוונטי ואני צריכה לבקש להירשם לקורס ייעודי

    או

    2. לנסות לעכב ככל הניתן את הזמן בתקווה שהזימון לבית המשפט יהיה מעל שנתיים? (אולי ככה אצליח למחוק את המקודות הקיימות?)

    מתלבטת ממש מה כדאי לי לעשות. אני עובדת עם הרכב ושלילה היא גזירה כלכלית נוראית. אני לא יכולה להגיע למצב הזה

    • קבלתי דו"ח מהירות שלישי באותו מקום-מה לעשות?
      עו"ד אורית כהן | 26/07/2020 05:51

      אתי שלום,

      ממליצה להגיש בקשה להישפט בתקווה שלעולם לא יגיע הזימון..

      לידיעתך כשצוברים 24 נקודות צריכים לעשות שני קורסים, בסיסי ומתקדם.

      בברכה,

      אורית כהן, עו"ד
      נחלת יצחק 8, תל אביב
      טל': 03-6999783 ; מייל: orit@theofficelaws.com