מורה נהיגה

  • מורה נהיגה
    יולי | 21/07/2020 18:07

    יוליה..התחלתי לפני ארבע חודשים שיעורי נהיגה אם מורה הראשון לא היה התאמה והבנה ..והוחלט סופית שאני עוברת מורה אחר שני ..לכן הוא מורח זמן מוגבל לסרב לתת לי טופס ירוק לכן דיברתי אם מזכירה שמנהלת את אישורי טופס ירוק ..היא תיקשרה איתו אבל הוא מנפנף בטלפון שהוא יביא ..לאומת זאת הוא מפיל עלי השמה שהטופס ירוק אצלי וכחוק חייב לכל מורה להיות טופס ירוק ברגע שתלמיד איתו (כלומר רשום ברשימה שלו )

    התקשרתי עליו איזה יום אחד הוא אמר כמה ימים הדרשו.חיכיתי לא נתן לי טופס הוא אומר שהוא לא מוצא אותו ויכול להיות שבבית שלו ..אין פה שום הגיון כחוק המורה צריך לתת למזכירה שמנהלת את הטפסים הירוקים אחרי זמן קצת הוא לא עשה את זה..התקשרתי אחרי כמה ימים והוא פשוט מורח אותי ולא יכולה להתקדם בגללו.

    איזה תשובה אוכל לקבל בפני הסיטואציה שכזו ?

    • מורה נהיגה
      יעקבי | 22/07/2020 13:40

      שלום יוליה,

      הנושא לא שייך לדיני תעבורה.

      ממליץ לפנות לפורום צרכנות המקביל.