מדרכה שאינה צבועה בכלום, אבל יש תמרור בתחילת הרחוב

  • מדרכה שאינה צבועה בכלום, אבל יש תמרור בתחילת הרחוב
    יוסף | 21/07/2020 13:50

    שלום רב.

    חניתי בירושלים ליד מדרכה שאינה צבועה בכלום (להיפך, יש שם אבני שפה חדשות ומבריקות בנקיונן).

    קיבלתי דו"ח על סעיף 11(א), חניה בלי לשלם. הופתעתי מאד: מדוע צריך לשלם? אגב רק שתדעו: אני תמיד משלם! לא רק שם; בכלל אני אזרח שלא גונב, הודות לחינוך שהוריי העניקו לי.

    הלכתי במעלה הרחוב ומצאתי כ-200 מטרים מהמקום, בתחילת הרחוב, שלט שמורה שחובה לשלם.

    האם הדו"ח חוקי?

    תודה למשיבים