נסיעה לכפר סבא

  • תיק הוצל"פ בפתח תקווה
    אי | 21/07/2020 04:14

    שלום רב, אני לא יודע כמה מכם נתקלו בבעיה הזו - ניסיתי לפתוח תיק הוצל"פ בלשכת ההוצל"פ בפתח תקווה, אך שם נמסר לי שלא ניתן לפתוח תיקים בלשכת ההוצל"פ בפ"ת, אלא רק בכפר סבא.

    אין לי אפשרות לנסוע לכפ"ס, כך שאני לא יכול לפתוח בפ"ת, ולא בכפ"ס.

    מעבר לכך, גם האזור האישי חסום עבורי כי אין לי כרטיס חכם (אני צריך בסך הכל תיק אחד), ולמרבה הפליאה רק מי שאינו עו"ד יכול לפתוח תיק הוצל"פ באזור האישי, ללא כרטיס חכם.

    מה ניתן לעשות ?

    • נסיעה לכפר סבא
      צבי שמיר, עו"ד | 23/07/2020 15:23

       אם כדי לקבל 100,000$ היית צריך לנסוע לכפ"ס - היית מצליח?

      כנראה שזה רק עניין של רצון!
      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com

      • שלום צבי
        תגובה .... | 24/07/2020 15:54

        לא מדובר על מאה אלף שקל .... וזה לא קשור לכוח רצון, אלא לכך שמונעים מעורכי הדין אפשרות לפתוח תיק בלשכת ההוצלפ בפתח תקווה, שאליה דרך אגב הגעתי לאחר שקבעתי תור, והגעתי במיוחד.

        • הגעת במיוחד ...
          צבי שמיר, עו"ד | 03/08/2020 09:08

           אם היית מגיע לקופת חולים עם הפניית רופא לבדיקות מעבדה והיו דוחים אותך כי את הבדיקות הספציפיות שאתה צריך אפשר לעשות רק במעבדה אחרת ... גם היית מתרגז?

          בברכה,

          צבי שמיר, עו"ד
          מנהל פורום הוצאה לפועל

          צה"ל 26, גן יבנה
          טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com