תביעה כנגד אדם פרטי בענייני עבודה

  • פיצול תביעה לבית דין ובית משפט?
    אביגדור | 16/07/2020 09:11

    אני תובע בחברה ואדם פרטי על שכר עבודה שטרם שולם ( החברה כבר לא פעיל ה ואין שם כסף) האדם הפרטי לא בעל מניות אך הוא קבל אותי לעבודה. האם שני הנתבעים יתבעו בבית דין או האיש יתבע בבית משפט כי הוא לא ישות המדווחת כמעביד ברשות מיסים או ביטוח לאומי ( ררק החברה היתה גוף שמשלם משכורות)

    • תביעה כנגד אדם פרטי בענייני עבודה
      עו"ד לילך אקרמן | 18/07/2020 22:01

      שלום רב

      לא ממש ברור משאלתך האם מדובר במעסיק שלך או במי שקיבל אותך לעבודה אבל הוא לא המעסיק.. ככל ומדובר בעובד אשר ראיין אותך והוא זה שקיבל אותך לעבודה על פניו קשה להאמין שקמה לך עילת תביעה כנגדו בעניין חובות המעסיק אך מכל מקום כל עילה הקשורה ליחסי העבודה הנה בבית הדין לעבודה

      בברכה,

      לילך אקרמן, עו"ד

      מנהלת פורום דיני עבודה

      העמק 52, כפר יונה
      טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il

      • מעביד
        אביגדור | 18/07/2020 22:04

        לכאורה אין לי מעסיק. מקום העבודה אומר לי מי אתה בכלל ומי קרא לך בשבילה שאני עובד שם. אמרתי שפתונים קבל אותי. אמרו לי מיהו פלוני שיקבל אותך. אני רוצה לתבוע את פלוני. האם בבית דין לעבודה?