ניהול יומן דיגיטלי

  • ניהול יומן דיגיטלי
    נטע עיצוב גבות | 07/07/2020 10:59

    שלום רב,
    אני מנסה להשיג תשובה כבר שבועיים בסוגיה הקשורה בניהול היומן שלי, אפילו הרו"ח שלי לא מצליח לדייק לי את התשובה וחשבתי שאולי דרך יועצי מס אמצא תשובה.
    אני עובדת כבר כמה שנים עם ספר הזמנות  - יומן, ואני רוצה לעבור ליומן דיגיטלי.
    מצאתי חברה שנקראת הכוורת CRM  - והם חברה רשומה כמאושרת להנפקת חשבוניות במס הכנסה.
    בתוך הממשק שלהם - ישנו היומן שכמובן מחובר לכל המערכת.

    הם אינם יודעים להגיד לי מה זה יומן מאושר רשות המיסים - ואני אובדת עצות.
    מה דעתכם? אם רשות המיסים מכירה בתוכנה האם כל הפונקציות תחת הכוורת CRM מאושרים?

    באתר של רשות המיסים - אלו פרטי התוכנה.

    בית תוכנה : אדית פתרונות תוכנה בע"מ

    מספר ישות : 514140805

    פליז, עזרתכם.