הפרשות לפנסיה על פי הסכם שכר

  • תשלום פנסיה כנדרש
    פינטו מאיר | 02/07/2020 17:04

    אני מתקין מערכות בממ\"ד השכר הוא 500 ליום עבודה ו-250 ש\"ח ליום שאין עבודה החל מהיום השני לאחר זמן אני מגלה שעל הסכום 250 ש\"ח המעסיק אינו משלם פנסיה ותנאים סוציאלים בטענה היות ואן תוצרת זהוא תוספת

    ואני טוען שזהו שכר עבודה ע\"פ הסכם ולא תוספת שכר ועוד יש מחוייבות לעובד להיות זמין בכל יום ועוד לפי ההסכם זהוא שכר עבודה היום וזהוא העבודה .לשבת בבית !

    מה הוא החוק ומי הוא הצודק

    • הפרשות לפנסיה על פי הסכם שכר

      שלום רב,

      הפרשות החובה לפנסיה מחושבות על פי הברוטו של השכר בסיס

      במקרה שמוסכם אחרת בין העובד למעסיק ההפרשות יהיו על פי הסכם.

      בברכה,

      גלית אטיאס, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה
      התעש 20 כפר סבא, בניין בית הפעמון

      טלפון: 052-2643433, מייל: gaor12@gmail.com