החלפת מסך מקולקל בחדש

  • החלפת מסך מקולקל במסך חדש
    דביר | 01/07/2020 16:09

    יש לי מסך מחשב והוא התקלקל כאשר הוא עדיין באחריות. רצו להביא במקומו מסך מחודש או משומש, סירבתי בטענה שלפי האחריות הם חייבים להביא לי מסך חדש.

    נראה שלפי סעיף 5.ב (״..תספק החברה ללקוח מוצר חדש זהה או מסוג ואיכות דומים ושווי ערך..״) החברה חייבת להביא לי מסך חדש ולא מחודש, האם אני צודק?

    שאלה נוספת: אם לא כתוב באחריות תוך כמה זמן חייבים להחליף את המסך , יש הגבלה לפי החוק? (חודש, שנה וכו׳)

    נספח: סעיפים רלוונטים באחריות

    4. ב. החברה באמצעות מעבדות השירות, מתחייבת להחזיר את המוצר המקולקל למצב בו היה טרם הקלקול. במידה ותידרש החלפת חלקים לצורך התיקון, החברה מתחייבת להשתמש בחלקים חדשים ומקוריים

    5.ב מובהר בזאת כי במידה והחברה, באמצעות מעבדות השירות, לא תוכל להשיב את המוצר המקולקל למצב בו היה טרם הקלקול, תספק החברה ללקוח מוצר חדש זהה או מסוג ואיכות דומים ושווי ערך או תשיב ללקוח את התמורה ששילם בעד המוצר, לפי בחירת החברה.

    • החלפת מסך מקולקל בחדש
      ליאור חאיק, עו"ד | 04/07/2020 00:07

      היי דביר,

      יש לבדוק את תנאי האחריות במלואם בכדי להשיב באופן מדויק על שאלתך.

      לגבי הציטוט מהסעיפים שהבאת, נראה כי על החברה לספק מוצר חדש.

      אם לא כתוב באיזה מועד, האספקה צריכה להיות בתוך זמן סביר. א

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com