המחיר גבוה ממה שהוסכם

  • מחיר גבוה ממה שהסכמתי
    דוד | 25/06/2020 12:57

    הגשתי תביעה לבית הדין לעבודה.יש לי הקלטות והבנתי שצריך לעשות תמלול לבית משפט,הצעתי לעשות את התמלול בעצמי ועו"ד אמר שזה לא טוב וצריך לעשות דרך חברה ואמר שהוא מכיר חברה ושזה לא יעלה הרבה ונתן לי הערכת מחיר,אישרתי לו והוא אמר שהוא מעביר את הטלפון שלי וידברו איתי.

    אחרי כמה זמן התקשר אליי נציג מהחברה ואמר שהעבודה מוכנה ודרש סכום כפול ממה שהעו"ד העריך,הסברתי למתמלל שמסיבות כלכליות אני מוגבל והסכמתי לשלם מה שהעו"ד העריך ולא יותר והעו"ד אמר שידברו איתי ואף אחד לא דיבר איתי

    המתמלל אמר שהזמנו את העבודה והעבודה מוכנה וצריך לשלם עליה

    עבדתי כמה שעות ועשיתי את התמלול לבד ברמה גבוהה מאוד,מילה במילה,גופן מינימלי שבית משפט מקבל,רווח פסקאות,בלי שגיאות כתיב וכ"ו ויצא לי בסה"כ 20 דפים והמתמלל טוען שיצא לו 40 דפים

    אני לא מוכן לשלם כפול מהסכום שהעו"ד העריך והסכמתי לו וגם אף אחד לא דיבר איתי ולא קיבל את הסכמתי

    אם המתמלל יתבע אותי על כמה מאות שקלים בתביעות קטנות אני מעריך שהוא יפסיד,נכון (הוא לא דיבר איתי לפני ולא קיבל את הסכמתי)?

    • המחיר גבוה ממה שהוסכם
      ליאור חאיק, עו"ד | 26/06/2020 11:49

      בעיקרון אתה צודק אבל יש לך אשם תורם שלא סיכמתם את המחיר מראש.

      הערכה היא תמיד בגדר הערכה ויכולות להיות סטיות.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com