תשלום נסיעות

  • תשלום נסיעות
    ליאת | 24/06/2020 15:17

    שלום אני עובדת כ- 10 שנים בחברה הממוקמת בת"א. עד היום כתובת המגורים שלי הייתה בגוש דן ועל כן שולמו לי החזרי נסיעות חודשים בגובה חופשי חודשי גוש דן- 213 ש"ח.

    אני מתכננת לעבור לגור בקרית גת וכעת הנסיעות ברכבת יעלו כ- 500 ש"ח, חופשי חודשי קרית גת -ת"א.

    האם המעסיק מחוייב להעלות את גובה החזר הנסיעות שליל- 500?  או שהוא יכול לטעון שכשהתקבלתי לעבודה החזר הנסיעות הקטן יחסית היה מקובל עליו ועכשיו כשהסכום הוכפל הוא לא מעוניין לעלות אותם?

    תודה, ליאת