מקומות אסורים בעצירה, עמידה, חניה

  • דוח חניה
    עמק חפר | 22/06/2020 18:49

    קבלתי דוח חניה להלן תוכנה " ביום 29 למאי בשעה 15:20 ברחוב בית ינאי -צוקי ים ליד 1

    העמדת את רכבך הנ"ל בתחום המועצה האזורית עמק חפר תוך הפרת חוק עזר לעמק חפר בדבר העמדת רכב וחנייתו. העמדת/החנית את הרכב הנ"ל במקום שהחניה בו נאסרה על ידי ראש המועצה והאישור  מסומן בתמרור

    לא ראיתי שום תמרור

    כשבאתי לחנות היה שלט על השער רכב שיחנה מול השער ייגרר לכן לא חניתי אלא נסעתי  אחרונה לא נעמדתי מול השער

    על הכביש לא סומן כלום

    שאלתי האם שלט שתלוי על השער הוא תמרור ? למיטב הבנתי לא

    אשמח לתגובה

    תודה וערב טוב

    • מקומות אסורים בעצירה, עמידה, חניה
      יעקבי | 23/06/2020 11:38

      שלום,

      בלי קשר לשלט, תקנת תעבורה 72 (א) קובעת כי אסור לעצור/לעמוד/לחנות באחד מהמקומות הבאים:

      (4) במקום כניסה לשטח המיועד לכלי רכב, פרט להעלאת נוסעים והורדתם;