הסכמתי לפסק דין, האם אוכל לחזור בי?

  • 2 שאלות שמטרידות אותי
    שחר | 19/06/2020 09:36

    שלום יש לי הסכם פשרה על סכום קבוע של שכירות עד מסירה מדירה מקבלן בגלל איחור במסירה.

    לאחר הסכם זה הקבלן לא שילם לי כ 12 חודשים.

    תבעתי אותו רק על 4 חודשים ינואר-אפריל (כדי לראות מה בית משפט יפסוק וכדי שהשיפוט יהיה מהיר )

    יש לציין שמעולם לא הייתי בבתי משפט ונלחצתי מאוד  והשופט אמר לי ולקבלן לצאת לעשר דקות  ולנסות ללבן את הדברים ולקבל הצעתו שנסתדר ביננו.

    כשחזרנו בחזרה לשופט הקבלן אמר שהגענו להסכמה בכך שאני מתחשבת בו וכי אוותר על על 4 חודשים הללו.והסכמתי בשל לחץ שהופעל עליי

    השופט דחה את התביעה בטענה שקיבלתי את הצעת בית המשפט.

    האם 4 חודשים הללו אבודים או שאוכל לתבוע מחדש?

    שנית האם החל מהחודש החמישי ,מאי כן אוכל לתבוע עד דצמבר?(כי מתוך 12 חודשים תבעתי רק על 4 חודשים)

    אני ממש בוכה מכל זה כי חשבתי שבית משפט יהיה לטובתי כי אין לי כושר הבעה טוב ואני מאוד נלחצתי מהסיטואציה.

    • הסכמתי לפסק דין, האם אוכל לחזור בי?
      ליאור חאיק, עו"ד | 19/06/2020 15:39

      היי שחר

      צריך לראות מסמכים בשביל לתת חוות דעת.

      אציין כי  קשה לחזור מהסכמות שניתנו להם תוקף של פסק דין, כפוף לחריגים.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com