האם ניתן לחייב שוכר לפנות דירה בתום תקופת השכירות?

  • מה אומר החוג לגבינו
    ליזה | 18/06/2020 18:08

    אנחנו זוג עם 3 ילדים קטנים שוכרים דירה מזה 3 שנים בעחת הדירה ביקשה שנפנה את הדירה בזמן שהייתי בשמירת הריון ולא יכולתי לזוז מהבית בשל כך ביקשנו שתעריך את החוזה שבוע הבא נגמר לנו החוזה והיא רוצה שנפנה את הדירה בכל מחיר למרות שהסברנו לה שהתפלה לנו חתימת חוזה על דירה מסיבה שהינה ידוע ואנחנו מחפשים שוב
    אנחנו מחפשים באיזור מסויים שיהיה קרוב לילדה לבית הספר בעלת הדירה מאיימת עלינו שתביא לנו הוצאה לפועל ותפני אותנו ותקח מאיתנו את העביות ושכל הוצאות יכולו עלינו אני הציין שאנחנו עומדים בכל התשלומים בלי בעיית מה עלינו לעדות מה החוק אומר לגבינו ?

    • האם ניתן לחייב שוכר לפנות דירה בתום תקופת השכירות?
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 22/06/2020 18:51

      שלום ליזה,

      אינכם רשאים לחייב את בעלת הדירה להמשיך ולהשכיר לכם את הדירה ועליכם לפנות אותה בתום תקופת השכירות.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      בית אמריקה, שדרות שאול המלך 35, תל אביב
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com