מהו צומת?

  • דוח בצומת טי-מרחק של עד 12 מטר
    שי | 17/06/2020 17:46

    שלום רב

    נרשם לי דוח על חניה בצומת . לפי בדיקתי זה צומת טי האם ההגדרה של 12 מטר "תופס" גם על צומת טי?

    תודדהמראש

    • מהו צומת?
      יעקבי | 17/06/2020 18:34

      שלום שי,

      הגדרת צומת על פי תקנות התעבורה:

      "צומת" - השטח המתהווה על ידי פגישתם של שני כבישים או יותר והמוגבל על ידי קווי שפות הכבישים או אבני השפה של אותם כבישים או על ידי הארכתם המדומה;

      מכאן שצומת טי (נקרא צומת קמץ) הוא אכן צומת לכל דבר ועניין.

      • יעוץ טלפוני
        שי | 18/06/2020 15:54

        תודה!

        יש אפשרות ליעוץ טלפוני?