חציית צומת במופע רמזור אדום.

  • מעבר באדום
    לילו | 17/06/2020 03:17

    נסעתי בתוך העיר כ 45 קמש והרמזור התחלף לאדום שהייתי במרחק של מטר מקו העצירה בצומת ניסיתי לבלום אבל הרכב הגיע לעצירה בתוך שטח הצומת ונאלצתי להמשיך לנסוע על מנת לא לחסום אותה. הייתה מצלמה בצומת הזאת אבל אני לא יודעת אם צולמתי. במידה שכן מה החוק אומר לגבי זה?

    • חציית צומת במופע רמזור אדום.
      יעקבי | 17/06/2020 16:43

      שלום לילו,

      אם אכן חצית קו העצירה במופע אדום מעבר ל- 1 שניה וצולמת את צפויה לקנס 1,500 ש"ח וחיוב ב- 10 נקודות.