האריכו לי את המנוי בחודש נוסף

  • הערכת מנוי לחדכ
    Dododo | 14/06/2020 14:36

    אהלן, לפני שנה נרשמתי לחדר כושר וההתחייבות שלי הייתה כביכול מחודש יוני עד חודש יוני, בעקבות הקורונה והעובדה שהמכונים היו סגורים , הרשת שאני רשום אליה העריכה בלי לשאול בעוד חודש את ההתחייבות(יש לציין שבתקופת הקורונה כמובן לא לקחו תשלום על החודש שהמכון היה סגור) , ששאלתי על סמך מה האריכו את המנוי בעוד חודש קיבלתי תשובה ש״ככה  זה, האריכו לכולם וגם לך״
    האם על פי חוק מןתר לעשות דבר כזה?

    • האריכו לי את המנוי בחודש נוסף
      ליאור חאיק, עו"ד | 15/06/2020 10:49

      היי

      אני מאמין שהאריכו לך בחודש נוסף בלי תשלום נוסף מאחר ומכוני הכושר לא סיפקו שירות במהלך התקופה שהיו סגורים. הוגשו בעניין מספר תביעות ייצוגיות נגד חברי כושר.

      לדעתי האישית, העילה נגד המכון חלשה מאחר והזכויות שלך לא נפגעות אלא נותנים לך חודש בלי תשלום עבור החודש שלא יכולת להתאמן.

      כמובן שאם המנוי הוארך באופן חד צדדי בתשלום תשובתי תשתנה.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com