אפליה =)

  • הפליה במקום העבודה....
    שלום | 13/06/2020 23:16

    שלום רב,
    בעבודתי אני עובד במקום ששייך לעירייה, רוב  העובדים מועסקים כעובדי עירייה ואני מועסק ע"י חברת מוסדות חינוך.

    לאחרונה התקיים  מכרז פנימי במקום עבודתי שלא היה באפשרותי  להתמודד מכיוון שאני לא עובד עירייה למרות שהיו לי את כל הקריטריונים המתאימים לתפקיד,במצב הקיים אין באפשרותי היכולת להתקדם ולהתפתח במקום עבודתי.
    דבר נוסף,הוא הפער העצום במתנות החג שמקבלים עובדי העירייה לבין מה שאני מקבל בתור עובד מוסדות חינוך
    מבקש את עזרתכם

    תודה לעונים.

    • אפליה =)
      שלום | 13/06/2020 23:20

      .

    • הפליה במקום העבודה
      עו"ד לילך אקרמן | 15/06/2020 15:26

      שלום רב

      לא בטוח שמדובר באפליה ומכל מקום יש לבחון לעומק את הנושא לרבות תקנים, הסיבה להבדל וכיוב על מנת שניתן לדעת האם אכן מדובר בהפליה/ מה ניתן לעשות וזאת בוודאי שלא ניתן לעשות בפורום.

      בברכה,

      לילך אקרמן, עו"ד

      מנהלת פורום דיני עבודה

      העמק 52, כפר יונה
      טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il