הסכם שכירות לטובת צד ג

  • איך לנהוג במקרה הבא
    יונית | 11/06/2020 22:05

    הייתי אמורה להשכיר דירתי לשוכר x, ולתת לו אפשרות בחוזה להשכיר דירתי לצד ג'. וידעתי ששוכרx אכן מתכוון להשכיר דירתי לצד ג. שוכרx גרם לצד ג לו הוא התכוון להשכיר את הדירה, לשלם על דירתי חשבון מים, עוד לפני שחתמתי על החוזה.
    בסוף לא חתמתי על החוזה עם שוכרx, כך ששוכרx לא יכול להשכיר דירתי לצד ג, ושוכרx טוען שאני הפרתי את החוזה השאלה איך עליי לנהוג על מנת להתנתק מכל העסקה, האם נכון יהיה לפנות לצד ג שיש לי את פרטיו, ולבקש את פרטי חשבון הבנק שלו על מנת להחזיר לו הכסף ששילם בגין חשבון מים על דירתי.

    תודה רבה

    • הסכם שכירות לטובת צד ג
      ליאור חאיק, עו"ד | 13/06/2020 19:13

      היי

      מהמקרה שתיארת עולה אין לך יריבות עם צד ג' ועליו להפנות את דרישתו כלפי השוכר.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com