מבנה לא חוקי

  • מבנה לא חוקי שהוא מטרד רעש לסביבה
    יואל | 06/06/2020 09:09

    חרדים שכרו מבנה פתוח של מוסך ישן, וללא רשיון הפכו אותו לבית-כנסת, ע"י הכנסת אוהל פנימה, כאשר הם משתמשים באוהל לתפילות, ובכל אירוע כגון בר-מצווה או נאומים של רבנים, הם משתמשים במערכת הגברה שמדירה שינה מאיתנו.
    הטיפול במקום נמצא במחלקת האכיפה של הוועדה המקומית, אך טענתו של מנכ"ל המועצה המקומית היא כי התושבים עצמם חייבים לטפל בעניין מול מחלקת האכיפה, ולא המועצה, האם כך ?.

    • מבנה לא חוקי
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 07/06/2020 15:27

      שלום יואל,

      נא הפנה שאלתך לפורום תכנון ובניה באתר זה.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      בית אמריקה, שדרות שאול המלך 35, תל אביב
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com