ביטול חוג פרטי בזמן הקורונה

  • חיוב כספי של חוג פרטי בזמן קורונה ללא השתתפות ילד
    טניה | 02/06/2020 15:30

    שלום.
    בת שלי השתתפה בחוג פרטי של ריקודים בחודש ינואר ופברואר ובתחילת מרץ הודעתי למורה שאנו לא ממשיכים יותר. היא טענה שלפי חוק אני הייתי חייבת להודיע עד 1 למרץ וכיוון שהודעתי שבוע מאוחר אני חייבת לשלם על חוג עד יולי כולל גם אם לא נמשיך להגיע. אחרי שבוע התחילה קורונה, סטודיו לא עבד בכלל ורק ב17 למאי נפתח שוב.
    בעלת סטודיו ממשיכה לחייב אותי ואחרי שביקשתי להפסיק חיובים גם כי ילדה לא רוצה להמשיך וגם כי קורונה לא נגמרה ומדובר בקבוצת ילדים גדולה ללא מסיכות בזמן אימון אך היא אמרה שתמשיך לחייב וניתקה לי את השיחה.
    אשמח להבין האם זה חוקי בכלל ואיך אני יכולה לעצור בכל זאת תשלומים? אולי לבטל כרטיס אשראי? תודה,טניה.

    • ביטול חוג פרטי בזמן הקורונה
      ליאור חאיק, עו"ד | 02/06/2020 21:11

      היי טניה,

      אפשר ורצוי להגיש תביעה קטנה.

      אפשר לנסות להפסיק את החיוב מול חברת כרטיסי האשראי אך לדעתי הם לא יבטלו ואז בכל מקרה תצטרכי להגיש תביעה קטנה.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com