קורס א או קורס ב

  • מבחנים בהשכלה גבוהה
    שנטי | 31/05/2020 11:07

    למרות שנרשמנו לקורס במכללה בהנדסת חשמל פרונטלי וקיבלנו קורס שהוא כולו בזום בגלל הקורונה . החליטו לבחון אותנו כרגיל ללא הקלות כאילו עשינו קורס רגיל .רוצה לציין שזה קורס קשה מאוד להבנה והלימוד בזום הקשה מאוד ועוד יותר על הבנת הקורס ו.רוצה לציין שלא עשו התאמות לזום פשוט צילמו קורס פרונטלי וזה ממש לא עשה את העבודה.היה מאוד קשה להבין מה רוצים מאיתנו. כל האוניברסיטאות עשו הקלות ועשו מבחן בית.ורק אצלנו החליטו להתעמר בתלמידים.האם הם יכולים למכור לנו קורס א לתת לנו קורס ב ולבחון אותנו על א.האם זה אפשרי? מה עם הזכויות שלנו .אני רוצה להבין ?

    • קורס א או קורס ב
      צבי שמיר, עו"ד | 07/06/2020 19:08

       למיטב הבנתי קיבלת את אותו הקורס רק ב"זום".

      האם יכולת לשאול שאלות?

      מבחינת המכללה הם ניסו לקיים את הקורס באופן הכי דומה למציאות ויכול להיות שבית המשפט יקבל את הטענה בנסיבות העניין
      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com