ביטול צקים בגן פרטי

  • ביטול צקים בגן פרטי בגין תק' קורונה ואי הבנה עם
    מאור | 26/05/2020 09:59

    שלום, לגננת יש עניין אישי נגדי והיא מציבה לי תנאי על מנת שאוכל להחזיר את הילדה לגן ב1.6.20 ..שאם אחליט להחזיר אצטרך לשלם עבור מחצית חודש מאי כאשר הילדה לא נכחה בגן בחודש זה, כאמור בתקופת הקןרונה הגן נפתח ב 13.5 ואני החלטתי לא להחזיר כדי לראות אם יהיו עוד הדבקות ומה גם שאני בחודש שמיני להריון אז חוששת להחזיר, לאחר שיחה עם אמא נוספת הבנתי שלה היא לא הציבה כל תנאי והיא לא תשלם עבור מאי בכלל אלא רק עבור יוני...הגננת עושה מה שנראה לה לנכון...מה עושים?אני רוצה לבטל את כל הצקים ולהוציא את הילדה מהגן

    • ביטול צקים בגן פרטי
      ליאור חאיק, עו"ד | 26/05/2020 22:35

      היי מאור

      אני מציע להגיע להסכמות עם הגננת.

      אפשר להעלות טענות לשני הצדדים, ואני יכול לחשוב על כמה טענות שכל צד יטען, אבל לא כדאי להפוך את הענין למשפטי מאחר והעלות תעלה על התועלת לשני הצדדים.

      אציין כי אני מבין את החשש שלך וייתכן שבית משפט יקבל את הטענה, אבל עדיין במקרים כאלו עדיף לנסות ולהגיע להסכמות.

      אם תבטל את השיקים הגננת תוכל לפתוח תיק הוצאה לפועל ותוכל להתנגד, אולם אין לדעת כיצד המחלוקת תסתיים.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com