אני נהג מעל 15 טון

  • גרירת רכב ע"י משאית שאינה גרר
    ישראל | 22/05/2020 04:17

    יש לי רכב שירד מהכביש ואינו ראוי לשימוש ואני רוצה להעביר אותו באמצעות משאית רגילה א גרר רכב, האם זה חוקי?

    • אני נהג מעל 15 טון
      אמיר | 22/05/2020 08:46

      ורוב הזמן אני מוביל משטחים של מלט. לפעמים אני מרים טרקטור עם המנוף ומסיע אותו לאתר בנייה אחר, הייתי עושה את אותו הדבר גם אם הייתי צריך להרים רכב.
      כל עוד הרכב נמצא על המשאית ואינו בולט או נגרר על הכביש, לדעתי אין שום בעיה

    • אין מניעה כל עוד המטען (הרכב) מחוזק היטב.
      יעקבי | 22/05/2020 12:36