תיקון*

  • שלום לעורך דין
    עדי | 18/05/2020 19:36

    שאלה האם למלווה של בן/בת  משפחה עם בעיות הליכה שצריכים לעבור ניתוח בגב ובצוואר וכל כמה דקות יש שיתוקים בהליכה האם ניתן לקבל תעודת נכה והיכן מנפיקים ומקבלים זאת  כשהנכה עצמו קיצבת נכות בביטוח לאומי ובפועל יש נכות פיזית של אי יכולת ללכת ללא ליווי ועם שיתוקים והירדמויות ברגליים האם המלווה שיש לו רשיון נהיגה זכאי לקבל תעודת נכה שאפשרי להחנות בלי להתמהמה המון בפקקים בשל הנכות והירדמויות של הגוף?
    אם אפשר לפרט בתודה וברכה ....

    • תיקון*
      עדי | 18/05/2020 19:54

      לא מקבל נכות מביטוח לאומי יש לציין זאת ואם כך האם אפשר לקבל תעודת נכה שמלווה יהיה רשאי להשתמש בזה בעת ליווי לקופות חולים טיפולים וכו'?
      לפעמים לא ניתן להחנות ואז חצי שעה להסתובב כשכבר יש שיתוק בגוף והרגליים כואבות ולכן אם יהיה אפשר להחנות בחופשיות זה מאוד יקל על הנכה שרישמית עבר את הגיל לקיצבת נכות כל זה היה צריך לציין ושתדעו לענות בצורה ברורה ...