כשל תמורה

  • בניית אתר אינטרנטי
    קטי | 15/05/2020 18:08

    שלום רב,

    לפני כשנתיים פניתי לחברה שבונה אתרים במטרה לבנות אתר אינטרנטי לצורך העניין חנות. לאחר פגישה פיזית עם בעל החברה קיבלתי תוכנית עבודה במייל והעברתי 3 צ׳קים עבור העסקה - סה״כ 9000 ש״ח, צפי לסיום עבודה היה חודשים עד שלושה. עם תחילת עבודה על האתר זמנים התארכו, במהמלך העבודה נאלצתי לפנות לגרפיקאים ואנשי מקצוע נוספים, דבר שלא היה מתוכנן מראש וכמו כן הביא להוצאות נוסופות. לאחר שכל החומר שביקש ״בונה אתרים״ היה מוכן הוא התחיל להתעלם, לדבריו היה עסוק בפרויקטים והתחייבויות קודמות, שהה תקופה ארוכה בחו״ל ולאחר מכן לשאלתי על התקדמות הפרוייקט פשוט הפסיק להתייחס ולענות להודעות ומיילים.

    אסכם ואומר, כי עד היום הפרויקט לא הגיע לסיומו והאתר לא נבנה.

    אשמח לדעת האם יש דרך להחזיר את הכסף ששולם עבור הפרוייקט במלואו? באיזו דרך ניתן לשפיע החברה, האם נכון במקרה הזה לפנות לעו״ד או גורם אחר כדי לפתור את הנושא?

    תודה מראש.

    • כשל תמורה
      צבי שמיר, עו"ד | 18/05/2020 12:45

       נשמע כי לא סיפקו לך את "הסחורה" ועל כן אתה יכול לתבוע את כספך בחזרה ואפילו לתבוע נזקים שנגרמו לך כתוצאה מכך שלא קיבלת את המוצר עליו שילמת
      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com

      • תהליך בירור
        קטי | 18/05/2020 15:31

        בהמשך לתשובה שהתקבלה..

        נכון מאוד, ״הסחורה״ לא סופקה, למרות שהכסף שולם והתקבל במלואו על ידי ״מספק סחורה״.

        אשמח לדעת איך מתחילים תהליך בירור, למי פונים במקרה הזה?

        תודה מראש.

        • הגש תביעה קטנה
          צבי שמיר, עו"ד | 26/05/2020 14:20

          בברכה,

          צבי שמיר, עו"ד
          מנהל פורום הוצאה לפועל

          צה"ל 26, גן יבנה
          טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com