בניית מחסן לצורכי הועד ברכוש משותף

  • מחסן ברכוש המשותף
    אבי | 11/05/2020 13:51

    שלום רב,

    אני משמש כוועד הבית ומעוניין להרכיב מחסן בגודל 2 מטר על 2 מטר בכניסה לבניין שישמש לחומרי ניקוי ושאר דברים הקשורים לוועד. האם אני צריך לקבל הסכמה מכלל הדיירים או שמספיק רוב?

    תודה

    • בניית מחסן לצורכי הועד ברכוש משותף
      עו"ד אופיר קנפו | 17/05/2020 17:10

      שלום,

      מכיוון שככל הנראה מדובר בפגיעה קניינית של זכויות הבעלות של בעלי הדירות ברכוש המשותף, יש צורך בהסכמת כל הבעלים.

      בנוסף, (תלוי בגודל המחסן וכו,,,) יש צורך בקבלת היתר מהרשות המקומית או במתן הודעה לרשות המקומית (שוב, תלוי בגודל המחסן וכו...).

      בברכה,

      אופיר קנפו, עו"ד
      מנהל פורום נדל"ן ודיני מקרקעין
      בית אמות משפט, שדרות שאול המלך 8, תל אביב

      טלפון: 03-6866828, מייל: ofir@taklaw.co.il