תביעה נגד דן תחבורה

  • תביעה נגד דן תחבורה והמלצה
    צליל | 05/05/2020 10:03

    שלום,
    כבר שאלתי לגבי תביעת דן תחבורה ציבורית בעקבות התנהלות של פקח שלהם (במהלך ויכוח שבר לי את האצבע)
    עוד לא עשיתי שום צעד מולם מאחר ואני עדיין בתקופת ביקורת רפואית וכד'.
    כעת קיבלתי מהמעסיק שלי הזמנה לשימוע,במעמד כתיבת ההודעה עוד לא קיבלתי את המכתב רק יודעתי כי אקבל לכן אני לא יודעת מה הסיבה), אך ניתן להסיק כי אובדן העבודה הוא בעקבות כך שהעברתי מהעבודה כ76 ימים (מחכה לביקורת סופית) לאחר ותק של רק חודש וחצי במקום העבודה.
    1. האם אני יכולה לכלול אובדן עבודה מול דן (מעבר לפגיעה וההפרשים בין התשלום של ביטוח לאומי ומשכורות מלאה)?
    2. אשמח להמלצה לעו"ד שיוכל לעזור לי עם הנושא מול דן (ואם זה רלוונטי גם מול מקום העבודה...כרגע שאלתי גם בפורום דיני עבודה) - באזור קריות-חיפה ובעדיפות שלא יהיה יקר :/

    • תביעה נגד דן תחבורה
      ליאור חאיק, עו"ד | 05/05/2020 16:31

      היי צליל,

      המקרה מצריך פרטים נוספים.

      את מוזמנת לפנות ככול ויש צורך בסיוע.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com