יציאה לחופשה עקב סגר

  • יציאה לחופשה עקב סגר
    אלעד | 25/04/2020 22:58

    הוכרז על כמה שכונות בעירי סגר והתבקשתי לשבת בבית על ידי ההנהלה יש ברשותי אישור עובד חיוני אך בכול זאת התבקשתי לשבת בבית האים זה חוקי ?ומי אמור לשלם לי על ימים אלו?בשחיתי עם המשטרה אני יכול לצאת לעבוד אם ברשותי אישור יציאה לעבודה

    • יציאה לחופשה עקב סגר
      עו"ד לילך אקרמן | 26/04/2020 12:12

      שלום רב

      ככל ומדובר במקום עבודה חיוני אז על פניו המעסיק צריך לשלם בגין ימים אלה אלא באם יש לרשותך ימי חופשה והמעסיק הודיע לך על הוצאתך לחופשה בימים אלה וגם כאן יש לראות מה כמות הימים על מנת להבין האם על המעסיק לתת התראה טרם הוצאתך לחופשה שכזו.

      בברכה,

      לילך אקרמן, עו"ד

      מנהלת פורום דיני עבודה

      העמק 52, כפר יונה
      טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il

      • סגר
        אלעד | 27/04/2020 08:57

        קיבלתי הודעה מהיום להיום בעיניין להישאר בבית במקום עבודה חיוני