ביטול עסקה בגלל מכשיר פגום

  • מוצר דפוק אך החנות עושה מאמצים
    יוסי | 24/04/2020 17:45

    שלום,

    רכשתי מכשיר כושר ביתי מחנות. המכשיר חרק, הגיע לביתי טכנאי והסביר שזה מכשיר ביתי ואני צריך להשתמש בו בצורה מסוימת ולא כמו במכשיר דומה בחדר כושר, דבר שסותר לכשעצמו חלק מהמטרה שאותו קניתי.

    השתמשתי כפי שהטכנאי הדריך אך החריקות חוזרות על עצמם. כנראה שהדגם הזה דפוק by design.

    הם מבחינתם עשו מאמץ לתקן לי, אבל המכשיר הספיצפי הזה שהם משווקים ככל הנראה דפוק \ לא טוב. האם בנסיבות כאלה יש לי זכות לבקש ביטול עסקה ?

    גם שימוש בצורה שהטכנאי 'הדריך' מבטל למעשה חלק מהפונקציונליות של המכשיר ועדיין החריקות שם.

    • ביטול עסקה בגלל מכשיר פגום
      ליאור חאיק, עו"ד | 25/04/2020 17:50

      היי יוסי

      על פניו אתה יכול לתבוע את ביטול העסקה מאחר ומדובר באי התאמה לפי סעיף 11 לחוק המכר.

      הנטל להוכיח שהמוצר שסופק אינו באיכות שהוסכם לגביו מוטל עליך.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com