החזר כספי ביטול טיסה בעקבות הקוורנה

  • ביטול טיסה על ידי הסוכן
    מתעניין | 19/04/2020 16:27

    שלום רב,

    רכשתי כרטיס טיסה מאתר ישראלי (אליס) והאתר ביטל את הטיסה עקב המשבר.
    התקבל הודעה במייל כי הזיכוי המלא יכנס תוך 45 ימי עסקים.
    עכשיו הם שולחים מייל שהם לא מתחייבים לזמני החזרה כי הם תלויים בחברות התעופה וחש לי 3 אופציות. לקבל מהם שובר מלא לאתר שלהם,לקבל מיידית 80 אחוז כסף חזרה או לחכות מתי שהחברה תחזיר אני אקבל. משהו פה לא נראה לי ככ חוקי בהתחשב בזה שאני לא ביטלתי וקיבלתי מייל להחזר מלא תוך 45 יום . אודה לתגובתכם מה באפשרותי
    לעשות מולם.

    • החזר כספי ביטול טיסה בעקבות הקוורנה
      ליאור חאיק, עו"ד | 19/04/2020 16:33

      עליך להגיש תביעה קטנה.

      הביטול בוצע על ידם ולכן אתה זכאי להחזר מלא.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com

      • מתעניין
        מתעניין | 19/04/2020 17:00

        ראשית תודה על התגובה המהירה.
        שנית, האם הם מחויבים תוך 45 יום כפי שדלחו לי במייל או שיש איזה שהוא שינוי בחוק שאומר 90 יום שאליו אני כפוף ?