התנהלות עו"ד

  • מה נהוג, כאשר מבקשים לשקול הגשת תביעה
    איתי | 07/04/2020 09:45

    ביקשתי מעורך דין לשקול תביעה בעניין שרות  פיננסי, שהתמורה לא נתקבלה עבורו המלואה.אבקש לדעתהאם נהוג שעורך שעורךהדין יתקשרטלפונית למי שעתיד להתבע? כדי לקבל הסבר קודם, או להקליט אותו, או לברר פרטים עם אנדים נוספים שקשורים בתביעה, לפני הגשת התביעה,העורךדיןןראמר שבשום אופן לא עושים את זה, רק מכתב התראה, לכלהקשורים התביעה, לקבלתגובתם בכתב בלבד.האם יש מקרים שכן מצלצלים בטלפון?!

    • התנהלות עו"ד
      צבי שמיר, עו"ד | 07/04/2020 13:19

       א. בהתאם לכללי האתיקה לעו"ד אסור להקליט

      ב. עוה"ד אמור לקבל ממך את כל החומר הקשור לתביעה ו/או להדריך אותך איך לקבל את החומר שאתה צריך ואיננו בידך ולהמליץ לך על דרכי פעולה אפשריות.

      ג. אכן הדרך המקובלת היא שליחת מכתבי התראה ואם הנתבע עצמו הוא עו"ד אז יתכן ועוה"ד יתקשר אליו בטרם הגשת תביעה.

      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com