"שוכרים פוטנציאלים" ומה יהיה עם הקורונה?

  • זכות דייר במקרה שבעל בית מחייב להציג את הדירה
    דנה | 24/03/2020 16:13

    שלום, חוזה שכירות שלי יסתיים באמצע יוני.

    בעלי הבית לפני 10 ימים מימשו את הזכות לבוא לדירה לראות את מצבה. כעת הם רוצים להגיע עם קבוצת שוכרים פוטנציאליים. האם אני מחויבת בעת זו להכניס אנשים לדירה? זו דירה קטנה ואי אפשר לשמור במצב כזה על מרחק של שני מטר, מה עוד שהוירוס יכול להישאר כשלוש שעות בחלל האויר. אודה מאוד לסיוע.

    • "שוכרים פוטנציאלים" ומה יהיה עם הקורונה?
      עו"ד צבי מונדשיין | 24/03/2020 17:30

      דנה שלום וברכה,בתקווה לימים "רגילים"...

      כמובן שזכותך לדרוש מבעל הבית שישמור על תקנות משרד הבריאות. זכות זו יחד עם זכותו של בעל הבית להראות את הדירה בתיאום מראש איתך, מכתיבים פיתרון שיכול להיות הכנסת דייר בזה אחר זה ולא ביחד, צילום הדירה במקום להיכנס פיזית, אולי אפילו מצב שאת תחכי בחוץ עד לסיום הביקור שיתנהל בפיקוח בעל הבית.

      קודם כול- הבריאות.

      בברכה

      בברכה,

      צבי מונדשיין, עו"ד
      מנהל פורום דיני חוזים ועורכי דין
      הרב ישעיהו משורר 20, פתח תקווה

      טלפון: 050-7767113, מייל: Zvimondlaw1@gmail.com