סינדול רכב פרטי

  • סינדול רכב פרטי במקום עבודה
    סינדול רכב פרטי במקום עבו | 20/02/2020 15:47

    שלום רב ,

    החניתי במקום העבודה (חניה פרטית של מקום עבודתי) בחניה אסורה.

    (אני יודעת שזה לא בסדר, מיהרתי לעניין דחוף , החנתי במקום לא מפריע לתנועה , ומיד פחות משעה ירדתי להזיז את הרכב . יש אצלנו מצוקת חניה ובמקום הזה בד"כ יש רכבים חונים )

    כשהגעתי להזיז את הרכב מצאתי שסינדלו לי אותו , פניתי למקום העבודה והם לא הסכימו לשחרר לי את הרכב רק אחרי 24 שעות .

    האם זה חוקי?

    • סינדול רכב פרטי
      עו"ד לילך אקרמן | 20/02/2020 22:30

      שלום רב

      לא ברור משאלתך מדוע את סבורה שעל המעסיק לשחרר לך את הרכב.

      לו היה מדובר באדם פרטי אחר שהוא לא עובד היה על המעסיק לשחרר אותו?

      חסרים פרטים על מנת להבין את הסיטואציה. באופן כללי המעסיק לא מחויב לשחרר רכב פרטי

      בברכה,

      לילך אקרמן, עו"ד

      מנהלת פורום דיני עבודה

      העמק 52, כפר יונה
      טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il

      • סינדול רכב במקום עבודה
        סינדול רכב במקום עבודה | 23/02/2020 10:02

        שלום רב ותודה רבה.

        אני יבהיר את שאלתי , המשטרה אמרה לי שאסור לבעל המקום לקחת את החוק לידיים . ובטח לא לגעת ברכוש פרטי . לא חשוב אם הרכב שלי או של אדם אחר רק המשטרה רשאית לסנדל .

        הם אף אמרו שאם הייתי מתקשרת  אליהם הם היו מגיעים לשחרר לי את הרכב ושזה עברה על החוק ואני גם יכולה להגיש נגדם תביעה.

        השאלה האם מעסיק יכול לקבל אישור חוקי לסנדל ולהשהות 24 שעות.

        על זה המשטרה לא ידעה לענות .

        תודה רבה ,

        ויום טוב