סינדול רכב פרטי במקום עבודה

  • סינדול רכב במקום עבודה
    מ | 19/02/2020 10:45

    שלום רב ,

    החניתי במקום העבודה שלי (חניה פרטית של מקום העבודה) בחניה אסורה ,

    ( יודעת שזה לא בסדר ,מיהרתי לעניין דחוף החנתי במקום לא מפריע לתנועה ומיד שסיימתי ירדתי להזיז את הרכב )

    מצאתי שהרכב מסונדל , פניתי למקום העבודה והם לא הסכימו לשחרר לי את הרכב רק אחרי 24 שעות.

    האם זה חוקי ?

    • סינדול רכב פרטי במקום עבודה
      סינדול רכב פרטי במקום עבו | 20/02/2020 15:17

      הי , האם יש למשהוא תשובה / תגובה?

      האם למקום עבודה יש אפשרות לסנדל רכב פרטי של עובד ל24 שעות בגלל שהחנה לא במקום חניה?

      תודה רבה