תת תנאים

  • תת תנאים
    סבטה | 11/02/2020 17:34

    שלום
    בבניין שלנו כבר מעל 3 שנים מתנהל פרוייקט תמ"א 38, התחלפו 6 קבלנים, עכשיו שוב קבלן חדש.
    העובדים לא מנקים אחרי העבודה, הבנין נראה כמו פח אשפה, חול, לכלוך, אבנים בכל הקומות, כבלים מלוכלכים מכל עבר, במקום כניסה לבניין פשוט בוץ.
    אין טעם לפנות ליזם או לקבלן, לא מעניין אותם מה הולך פה. עו"ד אומר שצריך להגיש תביעה, אבל עד אז, יש איזושהי רשות שאפשר לפנות אליה  בנוגע לזה ?
    זה פשוט גועל נפש לחיות ככה ולא בריא לחלוטין, ולאף אחד לא איכפת.
    תודה.

    • תת תנאים
      עו"ד אילן הלוי | 11/02/2020 18:11

      סבטה שלום

      תתלוננו בפני מחלקת הפיקוח בעיירה. הם ישלחו פקחים ובהתחלה יתנו אולי אזהרה אבל בהמשך יעברו לקנסות. בנוסף - מניח כי יש לכם גם מפקח מטעמכם באתר - דברו עימו שיטפל בכך מול הקבלן.

      בברכה,

      אילן הלוי, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38

      שד' שאול המלך 8, ת"א
      נייד: 050-5752517; מייל: ilan.halevi@gmail.com