שמירת פרטי כרטיס אשראי

  • שמירת פרטי כרטיס אשראי
    אור | 18/01/2020 21:30

    בעבר הייתי לקוח באחת מחברות הסלולר, עזבתי את אותה חברה מעל לשנה, לפני כחודש התחברתי לשירות שנותנת החברה במסגרת חודש ניסיון ואם אהיה מרוצה אוכל להמשיך אצלם.

    לא נתתי להם אמצעי תשלום לחיוב מכיוון שחודש ראשון הוא חינם.

    החודש, אני רואה חיוב מאחד מכרטיסי האשראי שלי, כלומר החברה שמרה את פרטי האשראי שלי במאגרי המידע שלה, וכשהתחברתי לפני כחודש הם חייבו אותי מאותו כרטיס אשראי שהם שמרו אצלם במאגר.

    האם הדבר חוקי (בהנחה שהחברה  רשומה ברשם מאגרי המידע) לאחר שעזבתי לשמור את פרטי כרטיס האשראי שלי ?

    תודה רבה