מבקשת פסיקה לעניין סיבת אי המסירה?

  • מסירת קנס בדואר רשום שחזר לשולח
    שרון | 12/01/2020 18:25

    שלום רב,

    ענית לשאלתי, כי מסירה בדואר רשום כשהדואר חזר לשולח ונרשם כמען לא ידוע כי לא מדובר במסירה. אני רוצה לכתוב מכתב לעירייה - מחיפוש פשוט לא מצאתי פסק דין שיתמוך בטענה שלי שלא מדובר במסירה ואני חוששת שישאלו אותי אם אכן אני גרה שם (לדעתי זה לא רלוונטי, כי מה שרלוונטי זו העובדה כי הדוח לא נמסר לי ולא ניסו להשיג אותי בדרך אחרת - או שאני טועה ) . אשמח אם תוכל לכוון אותי לטענה שיכולה לסייע לי מול העירייה לפני שאפנה בבקשה להארכת מועד להישפט כפי שהצעת לי - מכיוון שאין לי כרגע יכולת כספית לממן עורך דין שיסייע לי במקרה.

    תודה רבה

    • מבקשת פסיקה לעניין סיבת אי המסירה?
      עו"ד דורון ויגלר | 12/01/2020 18:36

      שלום שוב,
      1- יש פסיקה אך זה דורש זמן חיפוש הפורום הוא וולונטרי אם תרצי ייעוץ אישי תיצרי קשר.
      2- בנוסף החוק עצמו די ברור - ראי תקנות סדר הדין הפלילי תקנה 44(א) שם נמצאת התשובה.

      בברכה,

      עו"ד דורון ויגלר
      מנהל פורום דיני תעבורה

      כנרת 5, מגדל ב.ס.ר 3, בני ברק
      טל': 052-2501035 ; מייל: wiegler.law@gmail.com