נקודות

  • נקודות ישנות
    יוסי | 26/12/2019 12:42

    היום הוצאתי ברשיומט תדפיס על ניקוד שרשום לחובתי, עבור מעסיק חדש.

    פתאום הופיעו לי 4 נקודות על עבירה שכביכול, כתוב שביצעתי לפני 15.5 שנים. אי עצירה בתמרור עצור.

    אני לא זוכר את זה. אשתי, שיש לה זיכרון פסיכי אומרת שהיא הייתה זוכרת דבר כזה. מעולם לא שלחו לי על זה שום מסמך רשמי או הזמנה לתשלום או משהו אחר.

    האם יש התיישנות אחרי תקופה על נקודות?

    האם אני יכול לראות איפה שהוא את פרטי המקרה שנטען שהיה בשנת 2005 ??

    • נקודות
      יעקבי | 26/12/2019 18:15

      שלום יוסי,

      עברה מן הסוג הזה בד"כ נרשמת ע"י שוטר בשטח. כלומר היה מפגש שלך עם שוטר.

      תוקפן של הנקודות שנתיים (אם לא צברת 22 נקודות ומעלה).

      באפשרותך להוציא גיליון תעבורתי במשטרה (פניה למש"ל) בו תמצא רישום על כל עברה בה הורשעת.