מסירת דירה עם ליקויים

  • מסירת דירה עם ליקויים
    אורנה | 26/11/2019 13:22

    שלום, לגבי מסירת דירה ע"י הקבלן, כפי שאני מבינה, אם נקראתי ע"י הקבלן לקבל את הדירה, עליי לשלם תחילה את יתרת החוב עבורה. אולם, מה במקרה ששילמתי, קיבלתי את החזקה בדירה וכעבור שבועיים-שלושה התקבל דו"ח מהנדס לפיו הדירה אינה ראויה למגורים (לדוגמא, רטיבות תת רצפתית המחייבת החלפת החול מתחת לאריחים וכמובן התקנת אריחים חדשים) ? הרי מצב כזה מונע שימוש סביר בדירה, במיוחד אם מדובר במקלחת או באיזור המיועד להתקנת מטבח. האם למרות ששילמתי אוכל לתבוע את הקבלן על שכ"ד שאמשיך לשלם עד שיתוקנו הליקויים המהותיים בדירה ? תודה, אורנה

    • מסירת דירה עם ליקויים
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 27/11/2019 15:16

      שלום אורנה,

      תשלום בגין הדירה איננו גורע מזכותך לתיקון הנזקים ולפיצוי בגין הנזק בהתאם לאמור בחוזה ובכל דין.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      בית אמריקה, שדרות שאול המלך 35, תל אביב
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com