בירור לגבי מענק עבודה

  • בירור לגבי מענק עבודה
    שי | 26/11/2019 00:18

    שלום רב

    אני הגשתי בקשה לקבלת מענק עבודה לשנת 2018 וקבלתי תשובה שלילית בנימוק שבשנת 2018 היה לי יותר מנכס 1.

    למעשה יש לי רק דירה אחת ובסוף 2018 זכיתי במכרז במגרש לבניה מרשות מקרקי ישראל. אבל ... המגרש הינו דו משפחתי דהיינו אני ועוד אחד זכינו ביחד בקרקע וא"כ לכאורה יש לי רק 50 % בקרקע ולפי מה שכתוב באתר של רשות המיסים אם יש לך רק 50 אחוז חוץ מדירה יחידה אז כן זכאים.

    השאלה האם אני צודק בזה שמגרש דו משפחתי נחשב כ50 אחוז לכל דייר (כמובן מדובר לפני חלוקה ורישום בטאבו).

    כמו"כ האם אני יכול להצהיר שקניתי את המגרש ע"מ למכור את ביתי ברגע שהבית יהיה מוכן ואז זה לא נחשב כיותר מדירה אחת?

    אשמח לקבל תשובה בהקדם

    תודה מראש