הגעה לישיבה במקום העבודה

  • הגעה למקום העבודה לצורך ישיבה
    אנונימי | 24/10/2019 15:25

    שלום,
    אני עובדת קופאית,
    במסגרת סידור העבודה ואחוזי המשרה איני עובדת כל יום אלא רק מספר משמרות בשבוע וכל שאר המשמרות,
    אני רשומה בחופש על פי הסידור,
    באחד הימים שאני רשומה בחופש על פי הסידור נדרש ממני בסיום יום העבודה להגיע במיוחד לישיבה שתערך בין חצי שעה לשעה בתשלום כמובן,
    יש לציין שאני לא גרה קרוב למום העבודה ואיני עובדת ביום זה ועליי להגיע במיוחד,
    צה שרומר בעצם שאני צריכה לעשות מאמץ רק בדביל חצי שעה או שעה של עבודה,
    האם המעסיק יכטל להכריח אותי להגיע ביום חופש ורק בשביל שעת עבודה מרחוק??

    • הגעה לישיבה במקום העבודה
      עו"ד לילך אקרמן | 27/10/2019 12:34

      שלום רב

      ככל ולא מדובר ביום חופש שעליו את מקבלת תשלום כיום חופש וככל ומדובר בישיבה שנקבעה מראש ואת מקבלת על כך עדכון ובעצם זהו חלק מעבודתך , וככל ובהסכם עבודתך לא נקבע מינימום שעות עבודה אז על פניו אני לא רואה בכך פסול. באם מדובר במשהו קבוע ושיטתי שקורה כל שבוע אז ייתכן ויש לבחון זאת למול המעסיק ולנסות להגיע להסדרה

      בברכה,

      לילך אקרמן, עו"ד

      מנהלת פורום דיני עבודה

      העמק 52, כפר יונה
      טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il