עורך הדין התפטר מייצוג

  • מה אפשר לעשות?
    אדוארד | 27/10/2019 10:47

    מה עושים כאשר בהסכם שכר טרחה עם עו"ד אין סעיף שמתייחס למקרה של הפסקת ייצוג באמצע ההליך, והעו"ד מתפטר בתחילת ההליך לאחר ששולמה לו מקדמה, והוא אינו רוצה להחזיר אותה גם לא חלק ממנה בטענה שעבד מאוד קשה למרות שהוא עבד ממש גרוע ולא מקצועית והתפטר כשראה שלא משתלם לו לנהל התיק? (שכר הטרחה הוא באחוזים בקיזוז המקדמה, אך התיק עדיין בהליכים מקדמיים כך שכל עו"ד חדש רוצה כסף מהתחלה, ושווי התיק הוא כנראה בגובה המקדמה). לנהל מולו משפט יעלה הרבה כסף וזמן כך שלא כדאי, אך מה שהוא עשה זה ממש נוכלות.

    • עורך הדין התפטר מייצוג
      ליאור חאיק, עו"ד | 27/10/2019 11:13

      בלתי אפשרי מבלי לבדוק את הסכם שכר הטרחה ולקבל מידע נוסף.

      אם ההתפטרות אינה כדין, אפשר להגיש תביעה קטנה להחזר הסכום ששולם כפוף לעבודה המקצועית שבוצעה על ידי עו"ד עד למועד ההתפטרות.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com