התפטרות צורך טיפול בהורים

  • התפטרות ומעבר עיר מעל 40 קמ
    סוזי | 07/10/2019 12:00

      האם מעבר עיר מעל 40 קמ,והתפטרות יזומה מצידי..תאפשר לי לקבל פיצויים ודמי אבטלה?לצורך העיניין טיפול בהורים חולים

    • התפטרות צורך טיפול בהורים
      עו"ד עדי אורן-פריאנטי | 15/10/2019 10:24

      סעיף 6 לחוק פיצויי פיטורים קובע כי כאשר עובד מתפטר בשל מצב בריאותו שלו או של בן-משפחתו (כולל הורים), ע"פ מסמכים רפואיים  תנאי העבודה ושאר נסיבות העניין הייתה סיבה מספקת להתפטרות – מכירים בהתפטרות כאילו היו פיטורים, ולפיכך, העובד יהיה זכאי למלוא פיצויי הפיטורים כאילו פוטר מעבודתו. אך קביעה זו נבחנת לגופו של ענין ואינה ברורה באליה.

      בברכה,

      עדי אורן פריאנטי, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      שדרות ירושלים 18, אשדוד.
      טל': 08-8671200; מייל: lawadio@gmail.com