העדר הכנסות בעסק עצמאי

  • ביטוח לאומי מס הכנסה מעמ
    אבו | 29/08/2019 23:25

    עסק שעבד מתחילת השנה עד סוף חודש שביעי.
    סיים הפריקוט שעבד.
    במהלך חודש 8 הוא מחפש עבודות קבלניות בבנין ועד היום אינו מצליח למצוא מחיר מתאים.
    עושה פגישות עם יזמים נסיעה בנזין כביש 6 מחזיק מזכירה במשרד . עונה לספקים מגישה הצעות מחיר לפריוקטים.
    במהלך חודש 8 התהוו הוצאות ללא הכנסות. עד היום הביטחו לו לקבל עבודה אחרי חגי חודש 9.
    את כל ההוצאות האלה האם יכול לדרוש אותם או לא.
    כמובן שלא היה הכנסות.
    ומה עם מקדמות ביטוח לאומי הוא לא עובד ומבוטח על סכום שהוא משלם מקדמות 3580.
    האם צריך לשלם או מה.
     במידה והוא לא רוצה לחכות ורוצה לעבוד עבודה יומית עד שימצא משהו בקבלנות.
    הוא מוגדר כעצמאי .
    האם חייב לשנות משהו בביטוח לאומי ומס הכנסה.
    והאם ניתן לא לשלם מקדמות ביטוח לאומי עד שימצא עבודה בעסק. או מה עושים.

    • העדר הכנסות בעסק עצמאי
      עו"ד משה (מוש) גבע | 10/09/2019 14:03

      עסק שכבר קיים לאורך זמן זכאי לדרוש את כל ההוצאות שיש לו במסגרת העסקים, ובכלל זה הוצאות להשגת לקוחות ועבודות חדשים.

      אפשר לפנות לרשויות ולהעריך מחדש את ההכנסה השנתית כדי להקטין את חיובי המקדמות השנתיות,

      בברכה,

      משה גבע, עו"ד
      מנהל פורום דיני מיסים
      גבע, גריידי - משרד עורכי דין
      יעוץ וליווי מקצועי ומשפטי בתחום המיסים

      המסגר 26, ת"א
      טל': 03-5084525; מייל: moshe@gevalaw.co.il