החנתי בחניית נכים מאחר ולא היה סימון על הכביש

  • אשמח לעזרה??
    מאיה | 19/07/2019 17:14

    שלום, קיבלתי דוח על סך 1000₪ על חניית נכים.
    החנתי את האוטו בחוף פולג והוא היה ריק, היה שורה ראשונה מקומות של נכים אז נכנסתי פנימה והחניתי. כשחזרתי פתאום ראיתי את הדוח ואז הסתכלתי מסביב וראיתי שלט בצד שאומר שה3 חניות לנכים. על הכביש לא היה מסומן כלום הכל חול ואין שום סימן או דרך לדעת שזה נכים. יש לי אפשרות לערער? חשוב לי לציין שהכל היה פנוי ויכולתי לחנות איפה שרק ארצה..
    אשמח גם לצרף תמונה אם יש אפשרות.

    • החנתי בחניית נכים מאחר ולא היה סימון על הכביש
      עו"ד דורון ויגלר | 19/07/2019 20:12

      שלום לשואל ,
      1- הכי טוב שתצרף תמונה.
      2- באופן כללי מספיק תמרור ואין צורך בכפל תמרור(סימון על הכביש הוא גם תמרור עפי תקנות התעבורה)

      בברכה,

      עו"ד דורון ויגלר
      מנהל פורום דיני תעבורה

      כנרת 5, מגדל ב.ס.ר 3, בני ברק
      טל': 052-2501035 ; מייל: wiegler.law@gmail.com

      • איך מצרפים תמונה?
        מאיה | 19/07/2019 23:02

        היי, ממש ממש תודה!! אשמח לצרף תמונה רק שאני לא יודעת איך..
        ואי אפשר להגיד שזאת הטעיה כאשר באמת אין דרך לדעת שזאת חניית נכים חוץ מהתמרור בצד? ומאיפה שהגעתי בכלל לא ראיתי אותו..