האם ניתן לתקן פס"ד?

  • ח.פ. לא נכון ושם הנתבע עלא מדויק
    ריקי | 30/06/2019 13:08

    שלום רב,

    לפני כשנתיים הגשתי תביעה קטנה נגד מסעדה. חיפשתי באינטרנט את הח.פ. והגשתי את התביעה. לא הוגש כתב הגנה ונרשם פסק דין לטובתי. פניתי להוצל"פ שלא עזר והתיק נסגר. עכשיו מתברר שהח.פ. לא נכון וגם שם החברה לא מדויק.

    שאלתי היא האם אני צריכה להגיש תביעה חדשה? או שיש פתרון אחר?

    וכן האם אני צריכה לציין שכבר הגשתי תביעה ולא דייקתי בה את שם הנתבע ומספר הח.פ. ולכן אני מגישה תביעה חדשה?

    בתודה מראש על העזרה.

    • האם ניתן לתקן פס"ד?
      עו"ד אבי קיסוס | 02/07/2019 22:15

      השאלה לא כ"כ ברורה. איפה התיק נסגר?  מה קרה בהוצל"פ?
      ברמת העיקרון ניתן להגיש בקשה לתיקון פס"ד ולהסביר למה יש לתקן את פס"ד, ובגין מה הייתה הטעות. לא בטוח כמה בימ"ש יתייחס לבקשה כזו כעבור שנתיים מיום מתן פס"ד.
      האמור מתייחס לנתוני השאלה ואין להסתמך על האמור בתשובה למקרים אחרים.

      בהצלחה,

      אבי קיסוס, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות

      שלהב 117 ספיר, ערבה תיכונה
      טל': 073-7274466; מייל: info@ayk.co.il