סוף השכירות

  • סוף השכירות
    עמית | 28/06/2019 22:37

    שלום,

    תקופת השכירות לקראת סיום ועוד לא הגענו להסכמות לגבי החוזה החדש, אבל לגבי המחיר כן והוא פחות ממה שהיה קודם.

    אם יעבור התאריכ והחוזה יגמר ועדיין לא נגיע להסכמות ואולי אפילו נחליט שלא מסכימים ושנפרדים. בהנחה שהיינו בסדר וניסינו להסכים והדרישות היו סבירות וכו' ...התעריף שלפיו נהיה חייבים הוא הישן או החדש?

    • סוף השכירות
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 03/07/2019 17:29

      שלום עמית,

      כל עוד לא נחתם הסכם שכירות חדש לגבי תקופה חדשה יחולו תנאי ההסכם הקיים. זכותכם כשוכרים להמנע מהתשלום אם תפנו את הדירה במועד הקבוע בחוזה.

      ניתן כמובן לנסות להגיע להסכמה אחרת עם בעלי הדירה.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      בית אמריקה, שדרות שאול המלך 35, תל אביב
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com