החזר מס

  • החזר מס
    אורנה | 26/06/2019 18:22

    הגשתי טופס 867 לפני שלושה חודשים להחזר מס ועדיין לא קיבלתי תשובה

    כמה זמן לוקח לקבל?

    ולגבי החזר מס לנפטרת שהשאירה צוואה על שמי לגבי כספים

    האם אני יכולה למסור למס הכנסה שיפקידו את החזר המס לחשבונו של אחי?

    תודה

    • החזר מס
      עו"ד משה (מוש) גבע | 09/07/2019 18:47

      בקשה להחזר מס מטופלת לפי החוק עד שנה מהגשתה. בד"כ זמן ההמתנה הממוצע הוא בין 3 ל-6 חודשים תלוי באיזה משרד מדובר ובעומס באותה תקופה.

      החזר מס של נפטר יכול לקבל רק העיזבון, וזאת עד להכרזת היורשים.

      בברכה,

      משה גבע, עו"ד
      מנהל פורום דיני מיסים
      גבע, גריידי - משרד עורכי דין
      יעוץ וליווי מקצועי ומשפטי בתחום המיסים

      המסגר 26, ת"א
      טל': 03-5084525; מייל: moshe@gevalaw.co.il