הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

אישור כניסה לבן זוג זר

  • חתונה עם גבר זר
    דנה | 13/06/2019 15:20

    התחתנתי עם בחור אמריקאי שמשרת שירות צבאי באיטליה. כיום אנו גרים יחד באיטליה. במידה ונרצה לחזור לארץ יחד, מה התהליך שאנחנו אמורים לעבור?

    • אישור כניסה לבן זוג זר
      עו"ד מתן חודורוב | 13/06/2019 16:59

      דנה שלום,

      מה שלומך?

      התהליך שאתם צריכים לעבור הוא הליך התאזרחות מכוח נישואין. לשם כך תחילה עליך לקבל אישור מהנציגות הישראלית במדינת בה אתם חיים או ממשרד הפנים בארץ באזור המגורים העתידי, לכניסתו של הבעל לארץ.

      לאחר שתגישו את כל המסמכים הרלבנטיים, לאחר שתעברו שימוע, ולאחר שתאושר כניסתו אתם תכנסו לתהליך ותקבלו אשרה מסוג ב'1 (אשרת עבודה), למשך חצי שנה, שלאחריה תינתן לכם אשרה מסוג א'5 למשך שנה, אשר תוארך בסך הכל ל-4 שנים. בסיום ההליך ולאחר עמידה בתנאים של הנוהל הרלבנטי במשרד הפנים יוכל הבעל לקבל אזרחות ישראלית.

      למידע נוסף ניתן לפנות למשרדנו בטלפון 03-5750504.

      בברכה,

      מתן חודורוב, עו"ד